Tepebaşı Zabıtasından Anında Müdahale

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün temmuz ayı içinde gerçekleştirdiği faaliyetler açıklandı. Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görev ve s…

Tepebaşı Zabıtasından Anında Müdahale

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün temmuz ayı içinde gerçekleştirdiği faaliyetler açıklandı. Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görev ve sorumluluk alanında bulunan bölgelerde gerçekleştirdiği denetimleri büyük bir titizlikle sürdürüyor. Temmuz ayında yapılan denetimler kapsamında, Kabahatler Kanunu’na göre, 44 işyerine toplam 4 bin 940 Türk Lirası para cezası kesildi. Zabıta Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, temmuz ayı içerisinde, belediyenin Mavi Masa birimine gelen, 152 adet şikayet değerlendirildi, 122 işyerinde ise kontrol çalışması yürütüldü. Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, Tepebaşı Belediyesi’nin Mavi Masa birimine gelen şikayetleri hızla değerlendirdiklerini kaydederek, vatandaşların her türlü şikayet için 444 44 26 No’lu Mavi Masa telefonuna başvurulabilineceğini söylediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X