Tepki için çıktığı ağaçtan düştü!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, daha evvel motosikletine el koyulduğu için ağaca çıkan vatandaş, bu defa ekmek zammını protesto etmek için elinde içki şişesiyle çıktığı aynı çınardan düşerek ağır yaralandı.

Tepki için çıktığı ağaçtan düştü!

Bir yıl evvel trafik ekipleri tarafından evrak eksikliğinden dolayı motosikletine el konulan Mustafa A, yaklaşık 15 metrelik ağaca çıkarak kendini aşağı atma tehdidinden bulunmuştu. Dün akşam ise ekmeğin 1 lira olmasına kızan Mustafa A., Kasımefendi Caddesi üzerindeki ağaca yeniden tırmandı. Elinde içki şişesiyle ağacın yarısına kadar tırmanan şahıs, etrafa bela okumaya başlarken, ekmek zammına da tepki gösterdi. Mustafa A. “Ekmek bir lira olur mu? Böyle zam olmaz” diye tepki gösterdi.

Elindeki alkolü tüketip etrafa tehditler savuran Mustafa A.’yı görenler emniyet, itfaiye ve 112’ye haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Mustafa A.’yı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 3 saat boyunca ağaç tepesinden duran şahıs, bütün ikna çabalarına rağmen inmedi. Gece yarısı ikna edilen şahıs, ağaçtan inmek için hamle yaptığında dengesini kaybederek yaklaşık 4 metre yükseklikten kafa üstü asfalta çakıldı. Ağır yaralanan şahıs, olay yerindeki 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X