‘Tepkilerden etkileniyoruz’

Timsah’ın genç savunmacısı Ertuğrul Ersoy, “Demiyoruz ki kimse bizi eleştirmesin. Ancak ağır olduğu vakit sıkıntı oluyor’ dedi.

‘Tepkilerden etkileniyoruz’

Bursaspor’un genç stoperi Ertuğrul Ersoy, kampın son gününde Olay Spor’un sorularını yanıtladı. İlk olarak yarınki Trabzonspor maçı için değerlendirmelerde bulunan Ertuğrul, “Evimizde oynayacağız ve kazanmak istiyoruz. Rakibimiz ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamadı. Timsah Arena’da puan vermek gibi bir lüksümüz olamaz. 3 puanı alacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Taraftarlara da seslenen genç stoper şu ifadeleri kullandı: “Onlar bizim arkamızda durmaya devam etsinler. Taraftar bizim her zaman itici gücümüz.”

PERFORMANSA YANSIYOR

Ligin ilk yarısında bazı maçlardan sonra gösterilen tepkilerin kendilerini etkilediğini ifade eden Ertuğrul şöyle konuştu: 

“İnsanız ve doğal olarak etkileniyoruz. Bizler camiamızın, taraftarımızın neler istediğini biliyoruz. Demiyoruz ki kimse bizi eleştirmesin. Ancak ağır olduğu vakit sıkıntı oluyor. Biz taraftarımızla etkili olan bir takımız. Kayserispor, Kasımpaşaspor maçlarını tribünlerle bir olup kazandık. Tepki geldiği vakit inanın bu performansımıza yansıyor. Bizler oyuncular olarak bu forma için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz ve bu her zaman öyle olacak.”

DAHA ALTTA OLMAYIZ

Ligin ikinci yarısında iyi işler yapmak istediklerini belirten genç savunmacı, “Kimse bizden 27 puan toplamamızı beklemiyordu. Şu an ligde 5. sıradayız. Ligde ikinci yarı her zaman zor geçer. Kendi sahamızda oynayacağımız önemli maçlar olacak. Sezon sonunda şu anki yerimizden daha altta olacağımızı düşünmüyorum. Çünkü iyi bir takımımız var. Bazı maçlarda istenilen sonuçları alamadık ancak kazanmasını bildik. Trabzonspor karşılaşmasıyla birlikte herkesin beklediği Bursaspor’un sahada olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X