Terapiye başladı!

Teknik Direktör Özcan Bizati, yeşil beyazlı futbolcularla tek tek görüşerek motive etmeye çalışıyor… Pazar akşamı Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da oynanacak Ankaragücü maçıyla Bursaspor’daki ilk sınavını verecek olan Özcan Hoca galibiyet planları kuruyor.

Terapiye başladı!

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Özcan Bizati kısa sürede çok iş yapmak için yoğun mesai yapıyor.

Yeşil beyazlı yönetimle 1+1 yıllığına anlaştıktan sonra önceki akşam Bursa’ya gelerek ayağının tozuyla Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde futbolcularla tanışıp ilk antrenmanını yaptıran Özcan Hoca takımdaki moral motivasyonu üst seviye çıkarmak için çaba sarf ediyor.

TAKIM KEYİF VERECEK

Samet Aybaba ile birlikte görev yaptığı 2018-2019 sezonunda da takım kadrosu içerisinde yer alan Onur Atasayar, Furkan Emre Ünver, İsmail Çokçalış ve Emirhan Aydoğan başta olmak üzere tüm oyuncularla bire bir görüşmeler yapmaya başlayan Özcan Bizati diğer taraftan Ankaragücü maçını kazanmalanın planlarını yapıyor. Bizati’nin hücum futbolu oynatacak olması yeşil beyazlı futbolcuların da neşesini yerine getirdiği gözlendi. 53 yaşındaki teknik adamın yabancı oyuncularla da özel olarak ilgilendiği ve oyun felsefesini anlattığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X