Terim: ‘İstifa etmeyi hiç düşünmedim’

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim basın toplantısı düzenledi. Terim, istifa edeceğine ilişkin iddialar üzerine “Ben istifa etmeyi hiç düşünmedim. Ben burdayım, yapacak çok iş var.” dedi.

Terim: ‘İstifa etmeyi hiç düşünmedim’

Fatih Terim’in açıklamalarından satır başları;

 

Kosova takımının kolay bir takım olmadığı, dikkat edilmesi gereken bir takım dedim. Her geçen gün gelişen bir Kosova izliyoruz. 

 

Herşeye açık olan bir gruptayız, berabere kalsak çok önemli bir yara alırdık.

 

Oyunu yönlendiren istediği gibi birçok varyasyon deneyen bir takım vardı. Zaman zaman çok da hoş hareketler oldu. İkinci yarının başında erken golün gelmesi de bizi rahatlattı.

 

(İstifa söylentileri) Konuşulanlardan haberim yok, kendimi kapattım. Ben böyle bir şey mi ima ettim, söyledim mi? Yok. Ben istifa etmeyi hiç düşünmedim. Ben burdayım, yapacak çok iş var. Ağustos ayında söylediklerimi bir daha okuyun.

 

Kadroya almak demek, gönlüme almak demek değil. Kadroyu açıklayacağım gün önemli bir telefon geldi.Emre Belözoğlu aradı. Emre’nin ve Arda’nın söyledikleri kadroya almam için kafi geldi. Açıkçası içime sinerek verdiğim bir karar olmadı. Yaşanmışlıkları yok sayacak değilim.

 

Milli menfaat için gereken neyse onu yaptık. Görüşüm, görünüşüm değişebilir ama benim karakterim değişmez. Neysem oyum. Benim yanımda ceketinin düğmesini açamayanlar, babayiğit olmuşlar! 

 

Ben 2016 dönüşünde bir çok şeyi TV’den öğrendim. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X