Terim Ve Albayrak, Selçuk İnan’ı Mutlu Gününde Yalnız Bırakmadı

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan’ı düğününde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve eski yönetici Abdurrahim Albayrak da yalnız bırakmadı. Galatas…

Terim Ve Albayrak, Selçuk İnan’ı Mutlu Gününde Yalnız Bırakmadı

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan’ı düğününde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve eski yönetici Abdurrahim Albayrak da yalnız bırakmadı. Galatasaray’ın başarılı yıldızı Selçuk İnan’ı mutlu gününde yalnız bırakmayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kaptana mutluluklar dileyerek, “Allah mesut etsin. Hepimiz bir an geldi evlendik. Özellikle futbolcuların iyi bir evlilikle çok daha mutlu, mesut ve performansı daha yüksek olacağı çok açık. Ümit ederim güzel günler geçirirler beraber. İkisine de mutluluklar diliyoruz” dedi. ALBAYRAK: “ONU ÇOK SEVİYORUM” Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak ise, Selçuk İnan’ı çok sevdiğini belirterek, “Selçuk benim sağ kolum. Hep öle oldu. Gecemiz gündüzümüz hep beraber konuşarak 4. yıldızı taktık. Kaptanı mutlu gününde yalnız bırakmıyoruz. Çok özel bir gece. Selçuk kardeşime mutluluklar diliyorum. Onu çok seviyorum. Evlilik ve futbol hayatında başarılar diliyorum. Allah nazardan gözden korusun onları” ifadelerini kullandı. Galatasaray için çalışmaya devam edeceğini belirten Albayrak, “Kamplara yine gideceğim. Hayat devam ediyor. Maçlara, idmanlara her yere gideceğim. Ben Galatasaraylıyım. Yönetime başarılar diliyorum. Biz Galatasaraylıyız çalışmaya devam edeceğiz“ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X