Termal turizm masada

Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT) Başkanı Medical Park Hastaneleri Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek, Termal Sağlık Turizmi ve Keramet Ilıcası konusunda görüştü.

Termal turizm masada

NEVZAT OKUMUŞ

 

Mart ayında Bursa’da yapılacak olan ve 25 ayrı ülkeden gelecek olan 100’e yakın termal turizm alım ve yatırım firma yetkililerinin katılacağı 3 gün sürecek program ile ilgili görüş alışverişinde bulunan BUSAT Başkanı Sedat Demir, Bursa’nın büyük bir Termal Sağlık Kentine dönüştürülebileceğini belirterek, ‘Bu konuda henüz keşfedilmemiş değerlerimiz mevcut. Bunlardan birisi de Keramet Ilıca tesisleri. Orhangazi’de de termal turizminin hayat bulması için ortak organizasyonlar yapabiliriz’ dedi. 

ORTAK ÇALIŞMA

BUSAT ile Orhangazi Belediyesi’nin ilçede termal turizmin hayata geçirilebilmesi konusunda ortak çalışmalar yapma düşüncesini Şubat ayı Belediye Meclis toplantısına getireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ‘Meclis kararımız sonrasında BUSAT ile Orhangazi’de Termal Sağlık Turizminin canlandırılması konusunda adımlar atabiliriz, bu konuda Keramet Ilıca tesislerimiz ile Çakırlı’da termal turizm alanı olarak belirlediğimiz bölgede çalışmalar yapabiliriz. BUSAT bu konuda bize destek olabilir’ dedi. Öte yandan, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSAT tarafından Mart ayında Bursa’da yapılacak olan 3 günlük bilgilendirme programında Orhangazi Belediyesi de katılımcı olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X