Termal turizme yeşil ışık

Orhangazi’nin gözde termal noktası Keramet Ilıcası’yla ilgili Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’dan detaylı bilgi alan ünlü yaşam uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, yörenin sağlık turizmi için elverişli olduğunu belirtti.

Termal turizme yeşil ışık

NEVZAT OKUMUŞ

 

Sağlık turizmi konusunda yatırımlarla ilgilenen Maranki’yi ekibiyle birlikte ılıcadaki tesislerde ağırlayan Neşet Çağlayan, ılıcanın su sıcaklığı ve özelliklerine ilişkin bilgi aktardı. Prof. Dr. Ahmet Maranki, daha sonra birlikte Çakırlı’ya geçti ve burada Orhangazi Belediyesi’nin termal tesis için düşündüğü arsayı da gezdi. 

Maranki, sağlık turizmi için bölgenin son derece uygun olduğunu belirterek, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu ile birlikte Keramet ve bu bölgeye yapılacak doğal tesislere hem yurt içinden hem yurt dışından insanların gelebileceğini ifade etti. Orhangazi ile ilgilenilmesinin sevindirici olduğunu da ekleyen Neşet Çağlayan, belediye olarak termal tesisler konusunda olumlu düşündüklerini, termal ve sağlık turizminin öncelikleri arasında olduğunu, bu konuda ayrıca uğraş verdiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X