Terminal dışında yolcu indirme bindirme yasak

Terör saldırıları nedeniyle arttırılan önlemler kapsamında şehirlerarası otobüslerin şehir içine girişlerini yasaklayan uygulama 6 Haziran’da başlıyor.

Terminal dışında yolcu indirme bindirme yasak

SEYİT GÜNDOĞAN 

Terör saldırıları nedeniyle Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde alınan önlemler kapsamında, çit adı verilen ve şehirlerarası otobüslerin Terminal binası kullanılmadan şehre giriş çıkışlarını önleyen uygulama 6 Haziran itibariyle başlıyor. 

Dün toplanan UKOME’de alınan karar doğrultusunda şehirlerarası otobüsler kentin çeşitli noktalarında bulunan duraklardan yolcu indirme bindirme yapamayacak. Yeni alınan karar gereği bunda böyle; Batı’da Minteks ve İhsaniye ile doğuda Kestel ve Gölbaşı’ndan yolcu indirme bindirme işlemi yapılmayacak. Şehirlerarası otobüsler şehir içine girmeden Çevre Yolu’ndan direk Terminal’e gidecek.  

İLÇELERE 100 T PLAKA

Öte yandan UKOME’de taksi ihtiyacı artan ilçeler için T plaka talepleri de gündeme alındı. Toplantıda, İnegöl, Mudanya, Gemlik, Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde 100’ü aşkın T plaka satışı için gerekli karar alındı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X