Terminal projesi tanıtıldı

Büyükşehir yasası ile birlikte sorumlulukları Burulaş’a geçen Karacabey Otobüs Terminali’nin yeniden düzenlenen projesi ilçe kamuoyuna önceki gün sunuldu.

Terminal projesi tanıtıldı

AYDIN FİDAN

Proje ayağı tamamlanan terminal ile ilgili önceki gün yapılan toplantıda, yeni proje başta terminal esnafı olmak üzere kamuoyuna tanıtıldı. Vatandaşların önerileri ayrıca not edildi.

Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy,  Burulaş Terminaller Müdürü Erol Keykoğlu, Burulaş Proje Müdürü Mesut Demir, Burulaş Proje Koordinatörü Emre Ergün ve Mimar Başak Yurttaş’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, yapılması öngörülen değişiklikleri ve proje görselleri sinevizyon ile katılımcılara sunuldu. 

GÖRÜŞLER ALINDI

Özellikle dükkân sayısı ve dış alanlarının yeniden şekillendirilmesi noktasında çeşitli önerileri dinleyen Fidansoy, gelen önerileri not alarak toplantıda konuşulanların dikkate alınacağını ifade etti. 

Toplantının ardından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile biraraya gelen Burulaş yetkilileri, projenin son durumunu ve gelen önerileri değerlendirdi. Başkan Özkan, “Henüz projesi tamamlanmış bir durum söz konusu değil. Yetkililerimiz tekrar imkânları değerlendirecek ve değişiklikleri tartışacaklar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X