‘Terminal Türkiye’ye örnek olacak’

Terminal’deki düzeni ve koordinasyonu sağlamak için, kurulan Bursa Şehirler ve Uluslararası Otobüs Firma Yetkilileri Derneği (BUROYDER) faaliyetlerine başladı.

‘Terminal Türkiye’ye örnek olacak’

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Terminal’de bulunan 150 otobüs firmasından 139’unun bir ayaya gelerek kurduğu BUROYDER, terminaldeki çığırtkanlar başta olmak üzere bütün çalışma düzenini ve koordinasyonu sağlamayı hedefliyor. 

 

BUROYDER Başkanı İsa Tacar, bugüne kadar böyle bir derneğin kurulmamasının Terminal için büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ ile ortak çalışarak Terminal’i daha güzel bir hale getireceklerini söyledi. Bursa Terminali’nin daha iyi ve daha düzenli olması  için çalışacaklarının altını çizen Tacar, “Burada yılda 50 milyon yolcu taşınıyor. Terminalin tüm Türkiye’ye örnek olmasını istiyoruz. Çalışanlara eğitimler vereceğiz. Vatandaşları rahatsız eden yolcu kapma devrini artık sonlandıracağız. Bununla birlikte jandarma ve polisle ortak hareket ederek yol denetimleri yapacağız. Bu denetimlerde şoförleri ve muavinleri denetleyeceğiz. Her şey vatandaşların memnuniyeti ve daha iyi bir terminal için. Bursa Terminali Türkiye’ye örnek olacak” diye konuştu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X