Terminalde bayram yoğunluğu

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bayram öncesi büyük yoğunluk yaşanıyor. Firmalar ek seferlerle talebi karşılamaya çalışıyor.

Terminalde bayram yoğunluğu

Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Kurban Bayramı öncesi yoğunluk devam ediyor.

 

Bayram tatilinin 9 gün olması dolayısıyla Bursalılar en çok Akdeniz ve Ege kıyılarını tercih ediyor. Ağırlıklı olarak tatil için Türkiye’nin güneyine akın eden tatilcilere hizmet veren otobüs işletmecileri ek seferler yapıyor.

 

İşletmeciler, Kurban Bayramı’na kadar yoğunluğun süreceğini ve 9 gün boyunca ek seferler başlatarak müşterilerin talebine cevap vereceklerini açıkladı.


Pamukkale Turizm Bursa Bölge Müdür Yardımcı Hamit Ocak, Bursa Terminali’nin yoğun dönemlerinden birini daha yaşadığını söyledi. Tatilcilerin ağırlıklı olarak güney sahillerine akın ettiğini belirten Ocak, “Yolcuların taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Bayram öncesi yoğun mesai harcıyoruz. Bu yoğunluktan biz memnunuz. 9 günlük tatille beraber sektörde ciddi yoğunluk oluştu. Beklediğimiz yolcu sayısına ulaştık. Şu anda düzenlediğimiz ek seferlere yolcu alıyoruz” dedi.


Antalya, Bodrum, Marmaris, Didim, Çanakkale gibi şehirler daha ağırlıkta sefer düzenlendiğini belirten Ocak, “Yaz sezonu daha devam ettiği için ağırlıklı olarak bu bölgelere talep oluyor. Bayramdan sonrası için şimdiden yer ayırttıranlar var. Biz de ona göre tedbirimizi aldık” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X