Terör lanetlendi

Bursasporlu taraftarlar Çevik Kuvvet’i tribüne çağırdı.

Terör lanetlendi

Dünkü karşılaşmaya her iki takım futbolcuları birlikte ‘Terörü lanetliyoruz’ pankartıyla çıktı. Mücadele öncesi Kayseri’de şehit olan askerlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, Timsah Arena tribünlerinden de ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sesleri yükseldi. Bu arada Bursasporlu taraftarlar ‘Çevik Kuvvet el ele hep beraber tribüne’ şeklinde tezahürat yaptı. 

Soğuk hava vız geldi

10 bin Bursasporlu taraftarlar -3 dereceye rağmen takımlarına büyük destek verdi. 

Timsah Arena tribünlerinde dün 10 bin 248  taraftar vardı. Bursasporlu taraftar doldurucu havaya rağmen 90 dakika takımlarına büyük destek verdi. Maçın oynandığı saatte hava sıcaklığı -3’ü gösterirken, yedek kulübesindeki futbolcuların havadan etkilendikleri görüldü. Soğuk havaya rağmen tribünlerde çocuk taraftarların da olması dikkat çekti. 

Kubilay golle döndü

Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu dün beklenen 11’i sahaya sürdü. Özellikle kanatlarda kime forma vereceği konusunda  maç saatine kadar kararsız olan genç teknik adam bu bölgelerde Del Valle ve Deniz Yılmaz’ı görevlendirdi. Beşiktaş maçında sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Kubilay Kanatsızkuş 20. dakikada Batalla’nın asistini iyi değerlendirerek takımının ilk golünü attı.

Del Valle hasret giderdi

Bursaspor’un Venezuellalı futbolcusu Yonathan Del Valle, mücadele öncesi Kasımpaşaspor’da birlikte çalıştığı Rıza Çalımbay ile hasret giderdi. İkili maç için birbirlerine başarılar diledi. 

Bilal haftalar sonra

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle pek ortalarda gözükmeyen Bilal Kısa, dünkü maçın 18 kişilik kadrosunda yer aldı. En son Karabükspor deplasmanında forma giyen tecrübeli futbolcu maçın son dakikalarında oyuna dahil oldu.  

Hayırdır Yekta!

Bursaspor’un yıldızı Pablo Martin Batalla, dünkü mücadelede sık sık Yekta Kurtuluş ile karşı karşıya geldi. İlkyarıda ceza sahası içerisindeki bir pozisyon esnasında birbirlerine sert giren ikilinin tartışması uzun zaman sürdü. Hakem Ali Palabıyık gerek Batalla’yı gerekse Yekta’yı uyarırken, Yekta tribünlerin tepkisini çekti. 

Üçlüyü İsmail çektirdi

Busasporlu taraftarlar alınan 3 puan sonrası adeta coştu. Tribünlerde galibiyeti futbolcularla kutlayan taraftarlar üçlüyü ise İsmail Konuk’a çektirdi. Sezon başında performansıyla eleştirilen İsmail’i takım arkadaşları da tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X