Terör nedeniyle G.Saray maçı iptal!

Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugün oynanması gereken Galatasaray Odeabank-Darüşşafaka Doğuş maçı bugün İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle ertelendi.

Terör nedeniyle G.Saray maçı iptal!

İstanbul Taksim’de bu sabah meydana gelen terör saldırısı sporu da etkiledi… Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugün oynanması gereken Galatasaray Odeabank-DarüşşafakaDoğuş maçı bugün İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle ertelendi.

 

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından ertelenen karşılaşma, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 19.00’da oynacaktı.TBF, bu maçın dışında herhangi bir spor müsabakasının ertelenmesinin söz konusu olmadığını da bildirdi.

Erteleme talebinin Darüşşafaka Doğuş’un oyuncularından geldiği, bunun sebebinin ise yeşil siyahlı takımın terör saldırısının meydana geldiği Taksim’deki bir otelde kamp yapması olduğu öğrenildi.

Yeşil siyahlıların, “Bu sabah İstiklal Caddesi’nde meydana gelen saldırıdan çok etkilendik. Moralimiz bozuk, mümkünse maçın ertelenmesini istiyoruz” dediği, Galatasaray Kulübü’nün ve Basketbol Federasyonu’nun da bu öneriyi kabul ettiği belirtildi.

Karşılaşma, federasyonun belirleyeceği bir tarihte oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X