Teröre karşı tek yürek

Gemlik Belediyesi’nin, İlçe Müftülüğü’nün yanı sıra Gemlik Bursasporlular Taraftarlar Derneği ve Gemlik Beşiktaşlılar Taraftarlar Derneği ile birlikte terör şehitleri adına Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Teröre karşı tek yürek

CEMAL KIRGIZ

Galatasaray, Gemlikspor, Trabzonspor ve 77 Armutlu Taraftarlar Dernekleri’nin de destek verdiği programda teröre karşı tek yürek olundu. Asım Kocabıyık Camii’nde ikindi namazına müteakip gerçekleşen Mevlid-i Şerif programı öncesi ve sonrasında vatandaşlara şehitlerimiz anısına Gemlik Belediyesi tarafından lokma dağıtıldı. Gemliklilerin de büyük ilgi gösterdiği teröre karşı tek yürek organizasyonunda konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İstanbul’da ve Kayseri’de düzenlenen terör saldırılarını şiddetle kınadıklarını belirtti. 

Gemlik’ten dünyaya örnek olacak bir birliktelik sergilediklerini anlatan Refik Yılmaz, tüm taraftar gruplarını İstanbul Şehitler Tepesi’ne götürmeyi amaçladıklarını kaydederek, bu konuda tüm spor kulüpleri ile birlikte planlama yaptıklarını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X