‘Teröre karşı yürüyüşe Bursa’dan tam destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde 200 civarında iş dünyası ve sivil toplum örgütünün iştirakiyle bugün Ankara’da düzenlenen ‘Teröre Hayır Kardeşliğe Evet’ buluşmasına otobüs kaldıran Bursa, tarihi yürüyüşteki yerini aldı.

‘Teröre karşı yürüyüşe Bursa’dan tam destek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından dün Bursa çapında organize edilen bayrak dağıtımı ve buluşma davetinin ardından bugün de Bursa 50’ye yakın otobüsle Ankara’ya akın etti. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan’ın da aralarında olduğu Bursa iş dünyasını temsil eden meclis, komite ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri BTSO önünden kalkan otobüslerle Ankara’ya gitti. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Umutkan, Türkiye’nin bu zor günlerden milletçe kardeşlik ve dayanışma duygularını arttırarak güçlenerek çıkacağına inandığını belirterek, “Bugünkü tarihi buluşmada biz de yerimizi alıyoruz. Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına önderlik eden Bursa ve BTSO, ülkemizin toplumsal birliğine de katkıda bulunmak maksadıyla üzerine düşen görevi bugün olduğu gibi bundan sonra da yerine getirmeye devam edecek” dedi.

Heyette yer alan BTSO Meclis ve komite üyeleri, işadamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de, böyle bir organizasyonda yer almaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X