Teröre lanet yağacak

30×45 metre büyüklüğündeki dev bayrakta 15 Temmuz darbe günü şehit olan Ömer Halisdemir ve İzmir’deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin’in fotoğrafları yer alacak.

Teröre lanet yağacak

Tolga ÖZTAŞ

Bursasporlu taraftarlar bugünkü Trabzonspor maçında anlamlı bir organizasyona imza atacak. 

Yeşil beyazlı taraftarlar son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olayları nedeniyle birlik ve beraberlik mesajlar verecek. Teksas tribün üyeleri kale arkasında dev bir Türk bayrağı açacak. Türk bayrağında ise 15 Temmuz darbe günü şehit olan Ömer Halisdemir ve İzmir’deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin’in fotoğrafları yer alacak. 

MAÇ SAATİ 20 BİN OLUR

30×45 metre büyüklüğündeki dev bayrakla terörü lanetleyecek olan taraftarlar yine farkını ortaya koyacak. Bu arada dün itibariyle Bursaspor’lu taraftarların Trabzonspor maçına ilgisi fazla yoktu. Yeşil beyazlılar, Timsah Arena’da saat 20.00’de başlayacak zorlu karşılaşma için 500 adet bilet aldı. 

Bursaspor yönetiminin maraton tribününü 100, kale arkalarını da 50 TL’den satışa çıkarmasının ardından bilet satışlarındaki rakam tam bir hayal kırıklığı oldu. Ancak maç saatinde rakamın 20 bin olması bekleniyor. Bursaspor’da kombine rakamı ise 10 bin 707…

 

Trabzonsporlu taraftarlar ise şuana kadar sadece 550 adet bilet aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X