Teröre lanet yağdı

İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısına lanet yağdıran ünlü isimler, şehitleri rahmetle andı.

Teröre lanet yağdı

Önceki akşam Beşiktaş’la Bursaspor maçının ardından düzenlenen hain saldırı magazin dünyasının ünlü isimlerini de yasa boğdu. Terör saldırısına sosyal medya hesaplarından ‘polisimin yanındayım’ başlığı altında ortak açıklamlarda lanet yağdıran ünlü sanatçılar, şehit olan polislere rahmet yaralılara da acil şifa temennisinde bulundu. 

Aralarında Şahan Gökbakar, Arda Turan ve İdo gibi isimlerin bulunduğu ünlüler ise polislerle çekilen fotoğraflarını yayınlayarak güvenlik güçlerinin yanında olduklarını gösterdiler. 

HÜLYA AVŞAR SAHNEDEN İNDİ

Hain saldırıyı sahnede olduğu saatlerde öğrenen Hülya Avşar ise Günay Restoran’daki konseri iptal etti. Sahnede seyircisinden özür dileyerek ‘Bu akşam içimden şarkı söylemek gelmiyor’ diyerek programını Cek Eren’e teslim eden Avşar, mekandan ayrıldı. Türkiye’yi yasa boğan olaya tepki gösteren ünlü isimlerden biri de Lindsay Lohan oldu. Kısa süre önce Türkiye’yi ziyaret eden Lohan, Twitter ve Instagram hesaplarından Türk Bayrağı paylaşarak tepkisini dile getirdi.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan, Twitter ve Instagram hesaplarından Türk Bayrağı paylaşarak tepkisini dile getirdi. Lohan, paylaşımlarını Türkçe olarak ‘Terörü lanetliyoruz.’ notuyla yaptı. 

Nilüfer 

Lanet olsun. Bizleri korumak için canla başla çalışan gencecik evlatlar. Kim bilir kaç haneye ateş düştü? Yazıklar olsun. Allah’ın rahmeti şehitlerin üzerine olsun

Hatice Şendil 

Artık yeter. Sonu olsun son bulsun canı yananlar. can yakanlar son bulsun…

Oktay Kaynarca 

Başın sağolsun memleketim. Başın varolsun, dik olsun memleketim. Mekanınız cennet olsun kardeşlerim…

Özcan Deniz

Teröre destek veren, terörü besleyen, ulusal güvenliği birlik beraberliği yok sayan, sanki yaşanacak başka bir dünya varmış gibi dünyamızı yaşanmaz hale getiren her unsura, her düşünceye, her türlü desteğe lanet olsun!

Hadise

Ben bu acıyı tarif edecek bir kelime bulamıyorum. Mübarek kandil günü bize bu acıyı yaşatanları allah kahretsin!

Funda Arar

Yine büyük bir üzüntüye boğulduk. Gencecik canlar gitti. Ailelerine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.

Tuba Büyüküstün 

Biz yas tutmak zorunda bırakılmayı sevmiyoruz. Bunu sevdiğimizi sanmasınlar. Biz nefreti sevmiyoruz. Biz içine sokulmak istendiğimiz karanlığı istemiyoruz.

Fahriye Evcen

 

Siz insanlıktan nasibini almamış hainler, bunca masumun bedduasını alarak zaten bir yere varamayacaksınız. 

 

İbrahim Tatlıses

Mübarek mevlid kandilinde içimiz yanıyor. Şehitlerimze Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Allah birliğimiz ve dirliğimizi korusun. Ülkemizde yaşanan kara günler son bulsun

Burcu Kara

Benim gözünün yaşı hiç dinmeyen memleketim. İlahi adaletin tecelli edeceği günleri görmek için sabırsızlanıyorum. Daha da hırslanıyorum her masum insan öldüğünde.

Burcu Esmersoy

An be an biz de ölüyoruz. Teröre lanet ederek yaşıyoruz. Utanarak. Şehitlerimize ağlayarak. Allah rahmet eylesin, yaralılara şifa versin.

Sibel Can

Mübarek mevlid kandilinde bize bu acıyı yaşatanlara ne söylesem az. Göz yaşlarımızın ahı çıkacak elbet. Kahraman şehit polislerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar. 

Ajda Pekkan

Artık yeter. Şehitlerimize rahmet ailelerine sabır dilemekten başka bir şey elimizden gelmiyor…

Deniz Çakır 

Yarıda kalan umutlar, geride kalan aileler, dostlar, çocuklar. Eksiğiz öfkeliyiz. Ne kalp dayanır ne akıl bu vicdansızlığa. Hayat devam falan etmiyor. Hepimiz şehit ailesiyiz. Çünkü siz zalimler anlamazsınız. Biz bir bütünüz. Biriz. Farkımız yok birbirimizden. Başımız sağolsun.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X