Teröre ortak tepki

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, ‘Futbol ailemizin tüm fertlerini -teröre karşı birlikteyiz- duruşuna destek olmaya davet ediyorum’ dedi. Süper Lig ekipleri sahaya aynı sloganı taşıyan pankart ve ısınma tişörtleriyle çıkacak.

Teröre ortak tepki

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, futbol liglerinde bu hafta yapılacak maçlarda teröre karşı ortak tepki gösterme çağrısında bulundu. 

Gümüşdağ, son dönemde yaşanan terör olaylarına karşı birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirterek, ‘Son günlerde hepimizi yasa boğan terör olaylarına karşı Kulüpler Birliği Vakfı olarak birlikte ve kenetlenmiş bir duruş sergilememiz, hepimiz için kutsal ve paha biçilmez değeri olan ülkemizde, futbol ailesi olarak da birlikte ve omuz omuza olduğumuzun anlaşılması gerektiğini düşünüyorum’ ifadelerini kullandı.

SORUMLULUK SAHİBİYİZ

Bütün takımların sahaya aynı sloganı taşıyan pankart ve ısınma tişörtleriyle çıkmaları için kulüp başkanlarıyla irtibat halinde olduğunu ve kendilerinden destek istediğini bildiren Gümüşdağ, şunları kaydetti: 

‘Futbolun gündemine, bugünlerde çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik mesajının taşınması için, futbol ailemizin tüm fertlerini ‘teröre karşı birlikteyiz’ duruşuna destek olmaya davet ediyorum. Temennim odur ki, bu hafta futbol sayesinde bu güçlü mesaj, ülkemizin teröre karşı sımsıkı kenetlendiğinin bir simgesi olacak ve bu vesileyle tüm futbol ailesini, terörün her türlüsüne karşı daha yüksek sorumluluk taşımaya teşvik edecektir.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X