Teröre tepki eylemine katılım az olunca…

Balıkesir’de teröre tepki amacıyla yürüyüş yapan gençler katılım az olunca vatandaşlara tepki gösterdi.

Teröre tepki eylemine katılım az olunca…

Balıkesir’de akşam saatlerinde yaklaşık 50 kişilik grup teröre tepki amacıyla yürüyüş düzenledi. 

Alihikmet paşa meydanında toplanan grup ellerinde Türk Bayrakları ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüdü. 

“Balıkesir uyuma, şehidine sahip çık”, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları atan grup, teröre tepki yürüyüşüne katılımın az olmasına da tepki gösterdi. 

Belediye önünde İstiklal Marşı okuyan grup olaysız bir şekilde dağılırken, yürüyüşü düzenleyen Vahdet Kızek, “Keşke benim gibi iki kişi daha çıksa da daha kalabalık olsaydık. Ama şunu gördük ki İstiklal Marşı okuduğumuz da herkes ayağa kalktı. Bizim insanımız Milliyetçi insandır. Ama Kuvay-i Milliye şehri Balıkesir’de yaptığımız bu yürüyüşü sadece izlediler. Sanki biz tiyatro yapıyoruz. Bizim birliğimizi beraberliğimizi hiç bir güç yıkamaz. Biz de gerekirse çağırırlarsa seve seve askere gider savaşırız. Dedelerimiz nasıl Çanakkale’de savaştıysa biz de bizlere yakışan şekilde savaşırız” dedi.

BAŞKENT’TE TERÖR PROTESTOSU

Bu arada, Hakkari’de PKK’lı teröristlerin daha önceden yerleştirdiği bombanın patlatılması sonucu şehit düşen Astsubay Çavuş Kenan Ceylan’ın Ankara’daki evine önünde terör protestosu düzenlendi. 

Kalabalık grup, “Ne mutlu Türk’üm diyene, Şehidim hakkını helal et bize, polise uzanan eller kırılsın” şeklinde sloganlar atarak, Mamak Şahintepe Mahallesi’ndeki şehidin evinin önüne geldi. Burada da slogan atmaya devam grup, İstiklal Marşı okudu. Sürücüler de otomobillerinin kornalarına basarak protestoya destek verdi. Grup, İstiklal Marşı’nın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X