Teröristlerin üzerinden adeta cephanelik çıktı

İstanbul Sultanbeyli’de Fatih Polis Merkezine düzenlenen bombalı saldırının ardından çıkan çatışmada öldürülen teröristlerden, 2 uzun namlulu otomatik silah, 2 tabanca, bu silahlara ait 8 şarjör ile çok sayıda fişek ele geçirildi.

Teröristlerin üzerinden adeta cephanelik çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde yapılan açıklamada, 10 Ağustos günü saat 01.00 sıralarında Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi önünde bombalı araç ile intihar saldırısı gerçekleştirildiği, olayda 3 polis ve 7 vatandaşın hafif yaralandığı, polis merkezi ve çevresindeki araçlarla binalarda büyük çapta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

Olay yeri ve çevresinde ilgili uzman ekiplerce inceleme çalışması sürdürülürken saat 06.50 sıralarında 2 terör örgütü mensubu tarafından, çalışma yapan ekiplere yönelik silahlı ve bombalı saldırı eylemi gerçekleştirildiği kaydedilen açıklamada, şu bilgiler yer aldı:

”İlk ateş esnasında 1’i ağır olmak üzere 2 meslektaşımız yaralanmış, kaldırıldıkları hastanede Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürümüz 3. Sınıf Emniyet Müdürü Beyazıt Çeken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Hafif yaralı olan meslektaşımızın tedavisi devam etmekte olup hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Silahlı ve bombalı eylemi gerçekleştiren 2 terör örgütü mensubu silahlı çatışma neticesinde ölü olarak ele geçirilmiştir. Terör örgütü mensuplarından 2 uzun namlulu otomatik silah, 2 tabanca, bu silahlara ait 8 şarjör ile çok sayıda fişek ele geçirilmiştir.”

Açıklamada, olayla ilgili adli tahkikata başlanıldığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X