‘Terörle mücadele kesintisiz devam etmeli’

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Terörle mücadele kesintisiz devam etmeli. Artık anlaşılmıştır ki terör meselesi Türkiye’de birilerinin söylediği gibi ‘Kürt meselesi’ değildir” dedi.

‘Terörle mücadele kesintisiz devam etmeli’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazını Gazi Merkez Camisi’nde kıldı.

Cami çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla bayramlaşan Bahçeli, ardından eski MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki mezarını ziyaret etti.

Buradan ayrılırken basın mensuplarına açıklamada bulunan Bahçeli, “Terörle mücadele kesintisiz devam etmeli. Artık anlaşılmıştır ki terör meselesi Türkiye’de birilerinin söylediği gibi ‘Kürt meselesi’ değildir. Türkiye’yi bölmeye yönelmiş bir ihanet şebekesinin başta Kürt kardeşlerimiz ve milletimizin bütün fertlerine yapılan saldırıdır. Bunun kökünün kazınması lazımdır. Türkiye’de bir arada yaşamayı kuvvetlendirebilecek bir kardeşlik şuurunun geliştirilmesinde yarar vardır” dedi.

Bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili açıklamalarına ilişkin sorusu üzerine Bahçeli, “Çok yanlış konuşuyor. Sayın Cumhurbaşkanı kendisine bir çeki düzen vermeli. Sözlerinin nereye gittiğini iyi anlamalı” diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun siyasi partilere seçim sürecini siyasi nezaket kuralları içinde geçirmenin de aralarında olduğu çağrısına nasıl cevap vereceklerinin sorulması üzerine Bahçeli, “Sayın Başbakan’ın çağrıdan başka bir gündemi yok. Kendisi çağrı yapacağına terörle mücadelede kararlılık göstersin. Bize ne çağrı yapacak. Bizim hayatımız teröre karşı mücadeleyle geçti. Bizi davet edip de ne yapacak. Yapamıyorsa iktidarı versin bize” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X