Terörün çözümü eğitim

İdealist Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (İYSİAD) Başkanı Ahmet Hamdi Doğan, terörün çözümü noktasında eğitimin önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

Terörün çözümü eğitim

Doğan, yaptığı açıklamada, dernek olarak ülke menfaatlerini ön planda tuttuklarını belirterek, “Toplumun ihtiyaçlarına odaklı bir ekonomik modelin oluşturulmasında söz sahibi olurken, milli ve manevi değerleri ekonomik hayatta geçerli kılmak temel amacımız olacaktır” dedi. Güç birliği oluşturma hedefinde olduklarını kaydeden Doğan, “Ne olursa olsun sadece ekonomi iyi gitsin düşüncesinde değiliz, vatana, millete, çocuklarının geleceğine dair kaygısı olan iş insanlarıyız” diye konuştu.

KANIKSANMAMALI

Terörün kanıksanmaya başlamasından yakınan Doğan, “Bunlar küçük bir olay değil. Bunu ortadan kaldırmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. Halkın milli, manevi değerlerini yeniden kazanması arzusunda olduklarının altını çizen Doğan, terörün çözümü için eğitim eksikliğinin giderilmesi ve bireylere vatan bilincinin kazandırılması gerektiğini anlattı. Genç yöneticilerle birlikte hareket ettiklerini ve mesleki eğitim odaklı çalışmalara imza attıklarının altını çizen Doğan, piyasa analizi yaptıklarını, yatırım alanlarını araştırdıklarını ifade etti. Doğan, 2,5 yıldır faaliyette olan derneğin 106 üyesi bulunduğunu da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X