Ters köşe yapacak

Gişede rekor kıran ‘Dağ 2’nin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, yeni filmi ‘Biz Size Döneriz’de çok farklı bir karaktere hayat verecek.

Ters köşe yapacak

FARKLI ROLLERİ OYNAMAK GÜZEL

Beyaz perdenin genç yüzlerinden Çağlar Ertuğrul, Üsteğmen Oğuz Çağlar’ı canlandırdığı ‘Dağ 2’nin ardından bu kez bir komediyle dönüyor. Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı ‘Biz Size Döneriz’de rol alan Ertuğrul, ‘Bir oyuncu olarak farklı rolleri oynamak çok keyifli. İki filmde ayrı karakteristik özelliklerin üzerinde durmaya çalıştım. İleride çok daha farklı rolleri canlandırmak isterim’ diye konuştu. 

JÖN’LER BİLE CESARET EDEMEZ

Mart ayında vizyona girecek ‘Biz Size Döneriz’in eğlenceli bir film olacağı iddiasında bulunan oyuncu, dans sahnelerinin çok konuşulacağını düşünüyor. Ertuğrul, ‘Tamamen delirmeye yönelik eğlenceli sahneler çektik. Jön diye tabir edilen oyuncuların cesaret edemeyeceği bir şeyi yaptık. Orada kasılmak yerine, sahneyi en iyi şekilde yapmak için canlandırdığım karaktere odaklandım. Yine olsun yine yaparım’ dedi.

Çağlar Ertuğrul, ‘Dağ 2’de Üsteğmen Oğuz Çağlar’ı canlandırdı.

‘Biz Size Döneriz’de Çağlar Ertuğrul’un yanı sıra Hande Soral, Tuğçe Kurşunoğlu, Fırat Albayram, Bestemsu Özdemir ve Tarık Ündüz rol alıyor.

Genç oyuncu, filmdeki dans sahneleriyle çok iddialı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X