Tertemiz şampiyon

Karşılaşma öncesi tribünlerde iki takımın taraftarları birbirlerine centilmence tezahüratta bulundu.

Tertemiz şampiyon

Trabzonspor taraftarların “Bursaspor” tezahüratına, yeşil beyazlı tribünlerden alkışlarla karşılık verildi. Hem yeşil beyazlı hem de bordo mavili taraftarlar daha sonra “Bursa-Trabzon, tertemiz şampiyon”, “Yeter, Yıldırım Demirören yeter”, “Şikeye karşı omuz omuza” tezahüratları yaptı.

Zorunlu değişiklik

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün zorunlu olarak sahaya farklı bir 11 çıkardı.Cezalı olan Josue ve Traore ile sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ile Ethem’in forma giymediği karşılaşmada deneyimli teknik adam orta alanı Ozan Tufan, Bekir Yılmaz ve Fernando Belluschi’den oluşturdu. Stoper yokluğunda Renato Civelli’nin yanında Şamil Çinaz forma buldu. Yedek kulübesi ile Okan Koçuk, Ertuğrul Ersoy, Samuel Holmen, Enes Ünal, Ozan İpek, Yasin Pehlivan ve Emre Taşdemir’den oluştu. 

Yağmura rağmen destek oldular

Bursasporlu taraftarlar dün yoğun yağışa rağmen takımlarına destek oldu. Yaklaşık 10 bin taraftar tribündeki yerini alırken, yaptıkları tezahüratlarla takıma destek olmaya çalıştılar. Trabzonspor taraftarı ise kendilerine ayrılan bölümü doldurdu. 

Yağmurluk dağıtıldı

Yoğun yağış altında oynanan dünkü karşılaşma öncesi açık kale arkasındaki taraftarlara yağmurluk dağıtıldı. Beyaz renkli yağmurluklar sayesinde taraftarlar ıslanmaktan biraz olsun kurtuldu. 

Bu kaçıncı oldu?

Karabük’te ofsayt golüyle mağlup olan Bursaspor’un dün de net golü verilmedi. Bursaspor’un bu sezon hakemlerle başı dertte. Her maçta farklı sorunlarla boğuşan yeşil beyazlılar, dün de Bülent Yıldırım ve ekibinin kurbanı oldu. Karabükspor’a uzatmalarda yediği ofsayt golle mağlup olan Timsah’ta Fernandao’nun 45.dakikada attığı nizami gol ise yardımcı hakem Serkan Gencerler tarafından iptal edildi. Bu karar maçın en önemli kırılma anı olurken, ardından yenilen gol ise maçın gidişatını değiştirdi. 

Fernandao’dan alkışlanacak hareket

Bursaspor’un Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao, İstiklal Marşı sırasında alkışlanacak bir harekete imza attı. Seromonide önünde duran çocuğun üşüdüğünü fark eden Fernandao, yağmurluğunu çıkararak çocuğun omuzlarına attı ve ıslanmasına engel oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X