Teşekkür ziyareti

Belediye tarafından düzenlenen yüzme kursunda eğitim gören öğrenciler, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Teşekkür ziyareti

AYHAN FİDAN

Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursları bu yılda 145 öğrenciye yüzme sertifikası kazandırdı. Sertifikaları almaya hak kazanan öğrenciler Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’nun da katıldığı ziyarette öğrenciler yüzme kurslarından duydukları memnuniyeti ilettiler.

6 ile 16 yaş gurubundaki 145 öğrencinin faydalandığı kursta veliler de kurs saatlerinde çocuklarını Belediye Yüzme Havuzu’nda bulunan izleme salonunda birebir izleme imkânı bulmuştu. Belediye bu programından büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren veliler ve öğrenciler Başkan Özkan’a teşekkür ederek bu çalışmaların sürmesini ve tüm ilçe halkının bundan faydalanması gerektiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X