Teşekkür ziyareti

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, federasyon başkanlık seçimin ardından ilk ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye gerçekleştirdi.

Teşekkür ziyareti

Büyükşehir Belediyesi Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleşen ziyarette Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı’nın yanı sıra, Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özyıldırım, federasyon genel koordinatörü Emrah Beşe ve Kano İl Temsilcisi Deniz Korkmaz katıldı. Bursa’nın önemli bir spor kenti olduğuna dikkate çeken Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, son yıllarda Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle kano sporu özellikle çok büyük aşama kaydettiğini vurguladı. Başkan Recep Altepe de kano sporunun gelişmesi ve tanıtılması için desteklerinin devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretin sonunda Federasyon Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Kano sporuna verdiği desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür plaketi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X