Teşekkür ziyareti

Kulüp ve milli takımların yanı sıra uluslararası takımların da kamp merkezi haline gelen Bursa’da Asya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Kuveyt Atletizm Milli Takımının teknik heyeti, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyare

Teşekkür ziyareti

Kuveyt Atletizm Milli Takımı’nı kamp için Bursa’ya getiren Selam Tur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Erdem, Karacabey Birlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Koçak ve Kulüp Asbaşkanı Mustafa Kuzu’nun da eşlik ettiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Kuveyt Atletizm Milli Takımı’nı kamp süresince en iyi şekilde ağırladıklarını, Olimpik Atletizm pisti başta olmak üzere ihtiyaç duyulan diğer tesislerde kamp çalışmalarının çok başarılı geçtiğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Kuveyt Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından gönderilen teşekkür şilti, Selam Tur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Erdem tarafından İl Müdürü Şahin’e verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X