Teşkilat burada dimdik ayakta!

Ünitimsah Karabük üyeleri Bursaspor’a müthiş bir karşılama daha yaptı. Yeşil beyazlı takımı Safranbolu’da kamp yapacakları otelin önünde meşaleler ve tezahüratlarla bağrına basan Üniversiteli Bursasporlular, ‘Karabük sizlere deplasman değil’ diye haykırar

Teşkilat burada dimdik ayakta!

ERDAL AKÇAY

Üniversiteli Bursasporlular dün yine yapacağını yaptı… Ünitimsah’ın en aktif illerinden biri olan Karabük’teki Bursaspor sevdalıları yeşil beyazlı takımı kamp yapacakları otelin önünde bir kez daha coşkuyla karşıladı.

Otelin bulunduğu caddeyi boydan boya kuşatan ve ellerinde meşaleler ve dev bayraklarla müthiş bir ambians yaratan 150 kadar Ünitimsah Karabük üyeleri takımı ‘Alemin kralı geliyor, her zaman her yerde en büyük Bursa’ tezahüratıyla bağrına bastı.

BATALLA’YA ÖZEL İLGİ

Karabük’te üniversite eğitimlerini sürdüren Bursasporlu taraftarların takımla kucaklaşması da müthiş oldu.

Otobüsten inen futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, ‘Karabük sizlere deplasman değil. Ünitimsah Karabük. Teşkilat burada dimdik ayakta’ diye tempo tuttular.

Futbolcularla tek tek kucaklaşan taraftardan en büyük tezahüratı her zamnan olduğu gibi Pablo Martin Batalla aldı. Bücür Tangocu bol bol fotoğra çektirirken, kendisine hediye edilen çiçek için de teşekkür etti.

Taraftarın isteği üzerine kaptanlardan Harun Tekin otelden geri gelerek Ünitimsah Karabük üyeleriyle kucaklaştı ve yoğun talep üzerine üçlü çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X