“Teşkilatlar olarak her duruma hazırız”

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, partisinin Yıldırım ilçe danışma meclisi toplantısında, “Milletimizin kararı gereği Başbakanımızın nezdinde koalisyon çalışmaları sürüyor, alınacak her kararın arkasındayız. Bizler teşkilatlar olarak her zaman yarın s

“Teşkilatlar olarak her duruma hazırız”

Torun, yaşanan terör olaylarına değinerek, “Ülkemiz yine zor bir dönemden geçiyor. 7 Haziran seçimlerinden sonra yine ülkeyi karıştırmak ve bu durumdan rant elde etmek isteyenler yine ortaya çıktı. Seçim sonuçlarının ardından hükümetin zaaf içinde olduğunu düşünenlere en büyük cevabı defaatle son ana kadar görevinin başında olduğunu söyleyen Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve onun izinde gece gündüz çalışan AK kadrolar verecektir” dedi. 

7 Haziran seçimlerinin ardından çıkan tablonun milletin kararı olduğunu ve bu karara sonuna kadar saygılı olacaklarını vurgulayan Torun, “Yeter ki kararı millet versin. Bugün gelinen noktada terör konusundan söz açılmışken HDP’ye de dokunmadan edemeyeceğim. Bunların terör destekçisi oldukları, terörle bağlantılı oldukları bir kez daha gün yüzüne çıktı” dedi. 

Koalisyon görüşmeleriyle ilgili de açıklama yapan Torun, “Başbakanımız koalisyon için her türlü çalışmayı sürdürdü. CHP ile olan görüşmeler tamamlandı, nasip olursa pazartesi (bugün) günü de MHP ile görüşülecek. Bizle milletimizin kararı gereğince AK Parti olarak koalisyonun kurulabilmesi için her türlü özveriyi gösteriyoruz ama bizler bir seçimi tamamladığımızda ertesi gün yarın seçime gidilecekmiş gibi her zaman hazır olan teşkilatlarız. Bizler 8 Haziran’dan itibaren yine sahalardaydık. Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla hep birlikte sahalardaydık. Şimdi de sahalardayız, çalışmalarımız devam ediyor. Bizler yarın seçim olacakmış gibi AK kadrolar yine hazırdır, teyakkuz halindedir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X