Tevfik Topçu güven tazeledi

Mayıs 2016’da, önceki il başkanı ve yönetimin Meral Akşener’e destek verdiği gerekçesiyle görevden alınarak yerine atanan Tevfik Topçu, dün tek listeyle yapılan il kongresinde başkanlığa seçildi.

Tevfik Topçu güven tazeledi

SEYİT GÜNDOĞAN 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın da hazır bulunduğu kongreye konuk olarak Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali katıldı. 

 

Kongrede konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yeni seçilen il yönetiminin; önümüzdeki dönemde Türkiye’nin içinde bulunduğu nazik süreci dikkate alacak sorumluluk içinde hareket edeceğine inandığını söyledi.

Türkiye’nin çok kritik ve nazik bir süreçten geçtiğini hatırlatan Büyükataman, “Yeni seçilen Bursa İl Teşkilatı yöneticileri de inanıyorum ki bu sorumluluk anlayışı ve idrak içerisinde Bursa’da siyaset icra etmenin gayreti içerisinde olacaklardır” dedi. 

Atamayla geldiği il başkanlığı koltuğuna seçilerek oturan Tevfik Topçu da, yoğun bir çalışma sürecine gireceklerini belirterek, hem yerel hem de genel seçimlerde başarılı olabilmek adına gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X