Teyzesini erkeklere pazarlıyordu, tutuklandı

Adana’da teyzesi 51 yaşındaki Gülten T.’ye fuhuş yaptıran yeğeni 47 yaşındaki Meral T. tutuklandı.

Teyzesini erkeklere pazarlıyordu, tutuklandı

Merkez Seyhan İlçesi’nin Sümer Mahallesi’nde bir evde fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, evi ve girip çıkanları takibe aldı. Polis eve girip yaklaşık 1 saat sonra çıkan bir kişiyi yakalayarak ifadesini aldı. Bu kişi evde iki kadının bulunduğunu kendisinin telefonla evde bulunan Meral T. ile irtibata geçip fuhuş yapmak için adresi alıp geldiğinde ise Gülten G. ile karşılaşıp, onunla birlikte olduğunu söyledi.

 

Bu bilgi üzerine eve giren ekipler, Gülten G. ile yeğeni Meral T.’yı para karşılığı fuhuş yaptıkları iddiası ile gözaltına aldı. Ahlak Bürosu’nda ifade veren Gülten G., 2 kez evlenip ayrıldığını, daha sonrada bir erkekle birlikte yaşamaya başladığını ancak ondan da ayrılıp yeğeni Meral T.’nin  yanına yerleştiğini anlattı.

 

Maddi sıkıntı içerisinde olduklarını ileri süren Gülten G., yeğeninin evinde, onun bulduğu müşterilerle kendi isteği ile birlikte olduğunu söyledi. İfadesinin ardından Gülten G. serbest bırakılırken, Meral T., de,  “Kimseyi zorlamadım. Ben fuhuş yapıyorum, evime gelen müşterilerimden bazıları teyzemi beğenip, onunla birlikte olmak istedi. Teyzem de kendi isteği ile ilişkiye giriyordu”diye konuştu. Meral T., fuhuş için yer temin etmek ve aracılık yapmak suçlarından tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X