TFF 1. Lig Kulüpler Birliği resmen kuruldu

TFF 1. Lig kulüp başkan ve yöneticileri dün Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan merkezinde Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti.

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği resmen kuruldu

Ziyarette TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Cengiz Zülfikaroğlu, Erhan Kamışlı ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da hazır bulundu. 

 

Yapılan görüşmelerde TFF 1. Lig Kulüpleri’nin sorunları ele alınırken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede daha önce hayata geçirilen TFF 1. Lig Kulüpler Birliği; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu onayına sunuldu ve kabulün ardından resmen göreve başladı.

 

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği; Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın başkanlığında oluştu. 

İcra Kurulu’nda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Giresunspor  Başkanı Mustafa Bozbağ, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yer aldı.

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Etik Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Şanlıurfaspor Başkanı İsmail Bağıban, Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X