TFF 2. Lig’deki Bursa ekibi vurgun yedi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bursa ekibi İnegölspor, 34. hafta maçında deplasmanda Amedspor’a 5-2 mağlup oldu.

TFF 2. Lig’deki Bursa ekibi vurgun yedi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta play-off hedefinden uzaklaşan ve yaşadığı maddi kriz nedeniyle zor günler geçiren İnegölspor, Diyarbakır deplasmanında lider Amed Sportif’e 5-2 mağlup oldu.

Diyarbakır Stadındaki karşılaşmaya evsahibi ekibin taraftarı yoğun ilgi gösterirken Amed Sportif 12’de Berk İsmail Ünsal ve 14’te Mert Çapar’ın golleriyle skoru 2-0 yaptı.

İKİNCİ YARI DAĞILDI

25. dakikada Uğur Adem Gezer’in penaltı golüne engel olamayan İnegölspor, 31’de Furkan Özyapı ve 39’da Samed Başdan ile bulduğu gollerle skora 3-2’ye getirdi. 45. dakikada Samet’in bomboş durumda çektiği şut direğe çarpıp oyun alınana geri dönmesi İnegölspor adına şanssızlıktı. İkinci yarıya hızlı bir başlayan Amed Sportif 47’de Mert Çapar ve 52’de Mert İsmail Ünsal ile bulduğu gollerle skoru 5-2’ye taşıdı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca İnegölspor Diyarbakır’dan farklı yenilgiyle evine dönmek zorunda kaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X