TFF Başkanı açıkladı; Maçlar oynanmaya devam edecek…

Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, UEFA’nın EURO 2020’nin ertelenmesi yönündeki karara destek verdiklerini söyledi… Özdemir, Türkiye’de liglerin Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanmaya devam edeceğini açıkladı…

TFF Başkanı açıkladı; Maçlar oynanmaya devam edecek…

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in açıklamalarından satır başları şöyle;

“UEFA Başkanı Ceferin bize sunum yaptı. EURO 2020 bir yıl ertelenmesi konusunda sunumunu yaptı. Her şey yolunda gitseydi, şampiyona Haziran’da başlayacaktı. Ama yaşanan corona virüs olaylarının etkisiyle 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ertelendi. Biz de TFF olarak bu karara destek verdiğimizi ifade ettik. UEFA ülkeleri mart ayında iki hazırlık maçımız vardı. Bütün bu maçlar, hepsi bu yılın Haziran ayında oynanma kararı alındı. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi için çalışma grubu oluşturdular. Bütün liglerin Haziran sonunda bitirebilmesi gerekiyor. UEFA ile yapmış olduğumuz toplantıda aldığımız kararlar bu.”

Özdemir ayrıca “Ligler ertelenecek mi?” şeklinde soruya “Nisan ayının sonuna kadar şu anda karar gereğince seyircisiz olarak maçlar devam edecek” yanıtını verdi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X