TFF seminerinde bir Bursalı

MHK’nin Riva’daki Kamp ve Eğitim Merkezi’nde yapılan Plaj Futbolu Hakem ve Gözlemci Semineri’nde Bursalı hakem Cengiz Korucu da katıldı.

TFF seminerinde bir Bursalı

Merkez Hakem Kurulu Gelişim Programları çerçevesinde Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde yapılan Plaj Futbolu Hakem ve Gözlemci Semineri’nde Bursalı düdük Cengiz Korucu da katıldı. 

Semineri, Plaj Futbolundan Sorumlu MHK Üyesi Kadir Tozlu ile Eğitimci Sebahattin Şahin yönetti. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu seminerin açılış konuşmasında, her geçen gün büyük ilgi gören plaj futbolunun ülke düzeyinde yaygın bir spor dalı olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtip, gelişim seminerlerinin önemini vurguladı.

Namoğlu ayrıca ülkemizi ve federasyonumuzu bu alanda yurt dışında da başarı ile temsil eden hakemleri kutladı ve görev alacakları organizasyonlarda başarılar diledi. 2 gün süren seminerde ilk gün oyun kurallarına yönelik değişiklikler aktarıldı. Seminer hakemlerin atletik testleriyle sona erdi. Organizasyona katılan Cengiz Korucu, Bursa hakem camiasının gururu oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X