TFF’den Başkent çıkarması

Şehit ailelerine 3 milyon lira bağışta bulunma kararı alan Futbol Federasyonu Yönetimi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret etti.

TFF’den Başkent çıkarması

Beşiktaş-Bursaspor maçı bitiminde Vodafone Arena Stadı yakınında yaşanan bombalı saldırılarda şehit olan 44 vatandaşımızın ailelerine verilmek üzere 3 milyon liralık bağış yapma kararı alan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri dün Ankara’ya çıkarma yaptı.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’ya yapılan ziyarette TFF’nin şehit ailelerine yaptığı bağış ele alındı. Ziyarette TFF Başkanvekilleri Servet Yardımcı, Ali Dürüst, İbrahim Usta, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar ve Ahmet Gökçek ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da hazır bulundu.

TEK BAYRAK TEK ÜLKE

Bakan Kaya, TFF Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, şehit yakınlarına sahip çıktıkları için teşekkür etti.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise, “Futbol Federasyonu olarak bu acılı günde ufak da olsa şehitlerimizin ailelerine katkıda bulunmak istedik. Olaydan hemen sonra Yönetim Kurulu’nda aldığımız kararla şehit ailelerimize 3 milyon lira bağışlama kararı aldık. İnanıyorum ki bizden sonra kulüplerimiz, diğer sivil toplum kuruluşları da ekibe katılarak şehit ailelerimize yardımcı olacaklardır. İnşallah son olur. Tek bayrak, tek ülke olarak da bu işe biz devam edeceğiz diyorum” dedi. 

TFF heyeti daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı da ziyaret etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X