Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

TFF’den Litvanya’da üst düzey ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı ve Yönetim Kurulu üyeleri Litvanya maçı öncesi T.C. Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan’ı ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı ve Yönetim Kurulu üyeleri

A Milli Takımımızın Litvanya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçı için bu ülkede bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı ile Yönetim Kurulu üyeleri T.C. Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan’ı ziyaret etti.

ziyaret

T.C. Vilnius Büyükelçiliği’nde gerçekleşen nezaket ziyaretine; TFF Başkan Vekilleri ve İcra Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ve Yılmaz Büyükaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Erdem ve Nuri Akın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Litvanya İstanbul Fahri Konsolosu Sarper Cengiz katıldı.

ziyaret1

Başkan Servet Yardımcı, ziyarette Büyükelçi Gökhan Turan’a sıcak ev sahipliği için teşekkür ederek A Milli Takım forması takdim etti.


Avatar Seç KAPAT
A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Paraguay maçı sonrasında açıklamalarda
Sıradaki Haber Hakan Çalhanoğlu maç sonu konuştu: ‘Vuruyoruz olmuyor’