TFF’den Samsun çıkarması

Bakan Kılıç ile birlikte yeni Samsun stadında incelemelerde bulunan Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu bugün saat 10.00’da sahil kentinde toplantı yapacak.

TFF’den Samsun çıkarması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde yapımı devam eden 33 bin 919 kişilik stadyumda incelemelerde bulundu. Bir dizi incelemelere ve programlara katılmak üzere Samsun’a giden TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, önce Vali İbrahim Şahin’i, ardından da Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

BİLGİ ALDILAR

Yaklaşık 40 dakika süren ziyaretin ardından TFF Başkanı Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde yapımı devam eden 33 bin 919 kişilik stadyumda incelemelerde bulundu. Stadyumda çim, tribün ve loca bölümlerini inceleyen heyet, çalışan personellerden de bilgi aldıktan sonra akşam da Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği 2016 Samsun’un Enleri adlı ödül törenine katıldılar. TFF başkanı Yıldırım Demirören bugün saat 10.00’da Samsunspor Kulübü tesislerinde yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirecek.

Bakan Akif Çağatay Kılıç, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirön’nin yeni Samsun 19 Mayıs Stadı’nda gerçekleştirdiği incelemelere TFF’nin Bursalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Çağlar da katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X