Tgk’dan Yeni Şafak Gazetesi Ve Akit Medya Grubu’na

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Yeni Şafak Gazetesi ve Akit Medya Grubu binalarına molotof kokteyli ve uzun namlulu sil…

Tgk’dan Yeni Şafak Gazetesi Ve Akit Medya Grubu’na

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Yeni Şafak Gazetesi ve Akit Medya Grubu binalarına molotof kokteyli ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıyı kınadı. Saldırıyı kınayan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yaptığı açıklamada, “Basın özgürlüğü, sadece basın kuruluşlarının ya da gazetecilerin özgürlüğü demek değildir. Basın özgürlüğü, halkın haber alma özgürlüğü ve demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Halkın haber alma özgürlüğü adına görev yapan medya kurumlarına yönelik saldırılar ne yazık ki geçmişten günümüze hep yaşanmıştır. Yeni Şafak Gazetesi ve Akit Medya Grubu binalarına eş zamanlı ve planlı olarak yapılan saldırıyı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olarak kınıyor, saldırganların kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkarılmalarını bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X