THK’dan kırtasiye desteği

Türk Hava Kurumu Yıldırım Şubesi, Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Harmancık ilçelerinde bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

THK’dan kırtasiye desteği

AYDIN KURMUŞ

Türk Hava Kurumu Yıldırım Şube Başkanı Yaşar Türk ve Şube Saymanı Selma Özşen, Büyükorhan’da 250 öğrenciye verilmek üzere kırtasiye malzemelerini Büyükorhan Kaymakamı Muhammed Kaya’ya teslim etti. THK Yıldırım Şube Başkanı Yaşar Türk, THK’nın her zaman halkın yanında olduğunu ifade ederek, “Dağ ilçelerinde toplamda bin 500 öğrencimize değişik malzemelerden oluşan kırtasiye malzemesi dağıttık. THK Yıldırım Şubesi önümüzdeki dönemlerde de sosyal projeleri ile halkına, özellikle gençlerine yapacağı farklı projeleri ile yine var olacaktır” dedi.

Yaşar Türk, yine dağ yöresi ilçelerinde bulunan öğrencilere verilmek üzere önümüzdeki günlerde giyim yardımında bulunacaklarını ifade etti. Büyükorhan Kaymakamı Muhammed Kaya da THK Yıldırım Şubesi’nin ilçede bulunan öğrencilere yapmış olduğu kırtasiye yardımından memnun olduğunu belirterek teşekkür etti. Muhammed Kaya, “Ülkemizin gözde kurumlarından olan Türk Hava Kurumu önem verdiğimiz bir kurumdur” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X