THK’dan teşekkür

THK Bursa Şubesi, Türkiye genelinde 435 şube arasında, en çok kurban derisi ile fitre ve zekat toplayan şube oldu. Şube başkanı Nizamettin Gökgürler başarıda katkıda bulunanlara plaket vererek teşekkür etti.

THK’dan teşekkür

THK Bursa Şubesi Başkanı Nizamettin Gökgürler, Bursa Şubesi olarak havacılıkta ve gelirde Türkiye’de bir numara olduklarını belirterek, bu başarıyı hayırsever kurum ve kuruluşların bağışları sayesinde yakaladıklarını söyledi. 

Kurban Bayramında 40 ton 260 kilo sığır ve 9 bin 300 adet küçükbaş hayvan derisi toplayarak THK’nın Türkiye’deki tüm şubeleri içinde ilk sırada yer aldıklarına dikkat çeken Gökgürler, “ Hayırsever kurum ve kuruluşların desteği sayesinde bu başarılara imza attık. Bu bağışlar sürdükçe THK’nın da başarılı çalışmaları sürecektir” dedi. Büyükşehir Belediyesi adına Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç, plaketini THK Bursa Şube Başkanı, Nizamettin Gökgürler’in elimden alırken, THK’nın hem Bursa hem de ülke genelinde başarılı çalışmalarının süreceğinin söyledi. Konuşmaların ardında n 8 kurum ve kuruluş ile 4 mahalle muhtarına plaket verildi. 

Edemen Et ve Ret Ürünleri A.Ş’nin sahibi Gürsel Edemen de, THK’nın Türkiye adına faydalı işler yaptığını ifade ederek, “THK’nın bu başarılı çalışmalarında bizim de katkımız olduysa ne mutlu” diye konuştu.     

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X