THY’den rekor fiyat

ABD’nin başkenti Washington’a business class gidiş geliş bileti Türk Hava Yolları’nın (THY) bugüne kadar sattığı en pahalı bilet oldu.

THY’den rekor fiyat

Yolcu sayısında yeniden yükseliş hedefleyen THY, küresel rekabetin de etkisiyle birçok hatta uygun bilet fiyatlarıyla seyahat imkânı tanıyor. THY’nin  özellikle ABD gibi bazı uzun uçuşlarında ise business class bilet fiyatları zaman zaman yoğun talebin de etkisiyle dikkat çekici rakamlara çıkıyor. Habertürk’de yer alan habere göre, ABD’nin başkenti Washington’a business class gidiş geliş bileti THY’nin bugüne kadar sattığı en pahalı bilet oldu. Talebin etkisiyle 8 Mayıs gidiş ve 12 Mayıs dönüş olmak üzere business class sınıfında seyahat etmenin maliyeti 30 bin 43 liraya kadar çıktı. Aynı tarihte ise Washington hattında ekonomi sınıfında uçmanın bedeli ise 3 bin 342 lira. İstanbul’dan Los Angeles’e business class gidiş gelişler de 5-11 Mayıs tarihlerinde 26 bin 166 liraya kadar çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X