THY’den Suruç savunması

Türk Hava Yolları (THY), Şanlıurfa Suruç’ta saldırı sonrası önceki gün yapılan Şanlıurfa seferlerinde yer kalmadığı ve dünkü uçakların biletlerinin ise zamlı olarak satışa sunulduğu iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı.

THY’den Suruç savunması

THY Basın Müşaviri Ali Genç, dün yapılan Şanlıurfa seferlerinin gidiş dönüş bilet fiyatlarının 200 lira olduğunu söyledi. 

Genç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ”ürk Hava Yolları’nın iç hat bilet fiyatları internet satışları için en üst seviye 309 liradır. THY, tüm havayollarında olduğu gibi bilet satışları için gelir yönetimi modeli kullanır, doluluk arttıkça fiyatlar otomatik olarak yükselir. İstanbul-Urfa için Ankara üzerinden yapılacak uçuşları birleştirerek pahalı bilet satışı yapıyor ifadesi doğru bir yaklaşım değildir. İki ayrı uçuş için belirlenen fiyat kullanılarak ‘THY fırsatçılık yapıyor’ denilmesi büyük haksızlıktır’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X