THY’nin bütün uçaklarında internet olacak

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY’nin 150 dar gövde uçağında internet hizmeti verilmesine ilişkin ihalenin bir ay içinde sonuçlanacağını söyledi.

THY’nin bütün uçaklarında internet olacak

Ekşi, yaptığı açıklamada, THY’nin geniş gövdeli uçaklarla yapılan uzun uçuşlarda internet hizmeti verdiğini, dünyada dar gövdeli uçaklarda ise bu uygulamasının yeni yeni başladığını belirtti.

THY’nin 150 dar gövde uçağına internet hizmeti almak için yaptıkları ihalenin bir ay içinde sonuçlanacağını dile getiren Ekşi, böylece dar veya geniş gövde ayrımı olmadan bütün THY’nin uçaklarında internet hizmetini verebileceklerini kaydetti.

Hava yolunda internet hizmetinin, 10 bin fitin üzerinde aktif olduğunu anlatan Ekşi, ”Yolcu artık telefonuna bağlı kalmak istiyor. Bu konuda yapılan bir araştırmaya göre, genç nüfusta internete bağlı olmak, ikramdan daha öncelikli hale gelmeye başlamış” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X