Tilci: Hepimiz taşın altına elimizi sokmalıyız

Amerika’da aynı aileden 3 Müslüman gencin öldürülmesi ve Mersin’de Özgecan Aslan’ın katledilmesi olaylarının herkesi derinden etkilediğini söyleyen Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci, hem devlete hem de topluma önemli görevler düştüğünü vurguladı.

Tilci: Hepimiz taşın altına elimizi sokmalıyız

Tilci, Müslümanlara karşı bir karalama kampanyası yürütüldüğünü söyleyerek, “Bu kampanyanın sonuçlarını ilk olarak Amerika’da aynı aileden 3 gencin öldürülmesi ile gördük. Toplumu planlı olarak yozlaştırmanın elim sonucu olan bu olayın ardından da geçtiğimiz günlerde Özgecan Aslan kızımızın vahşice öldürülmesine şahit olduk” dedi. Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Kent Konseyi olarak yaşanan iki katliamı kınadıklarını ifade eden Ahmet Tilci, “Böylesi vahşet sergileyenlere karşı devlet ve toplum olarak bizlere de görev düşüyor. Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” diye konuştu.

Kadına karşı şiddetin yine kadınlar tarafından önlenebileceğini dile getiren Yıldırım Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı İpek Müge Şen ise, “Annelerin iyi çocuklar, güzel evlatlar yetiştirmeleri gerekiyor. Çocuklara merhamet duygusu ve Allah korkusu öğretilmeli. Bu noktada da kadınlarımız kilit rol oynuyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X