Tılsım devam ediyor

Bursaspor yeni mabedi Timsah Arena’da kazanmaya devam ediyor.

Tılsım devam ediyor

Yeşil beyazlılar ligin ikinci yarısında maçlarını oynamaya başladığı yeni stadındaki lig maçlarında şuana kadar yenilgi yüzü görmedi. Trabzonspor’u 4-2’lik skorla geçtikten sonra Başakşehir ve Fenerbahçe ile puanları paylaşan Timsah, dün de Çaykur Rizespor’u tek golle yenerek tılsımı sürdürmüş oldu.

Az ama öz taraftar

Tribünlerde 10 bin kişi vardı fakat destek oldukça iyiydi. 

Bursasporlu taraftarlar Çaykur Rizespor maçına fazla ilgi göstermedi. Tribünlerde yaklaşık 10 bin taraftar yerini alırken, 90 dakika takımlarına büyük destek verdiler. Atılan golden sonra büyük çoşku yaşayan taraftarlar galibiyet sevincini maç sonu futbolcularla birlikte kutladı.

Sahaya daldılar

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından özellikle küçük yeşil beyazlı taraftarlar bir anda sahaya girdi. Futbolculardan forma isteyen taraftarları güvenlik güçleri dışarı çıkardı.

Serdar’ın isteğiyle üçlüyü Deniz çektirdi

Tribünleri dolduran yaklaşık 10 bin taraftar karşılaşmanın ardından üçlüyü Serdar Aziz’in çektirmesi yönünde tezahürat yaptı. Ancak kaptan, mücadelenin tek golünü atan Deniz Yılmaz’ı işaret ederek üçlüyü çektirmesini sağladı.

Karaman’ı özlemişler

Kaptan Serdar Aziz, kaleci Harun Tekin ve Pablo Martin Batalla karşılaşma öncesi Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın yanına giderek hasret giderdi. Tecrübeli teknik adam, Bursaspor’da 3 futbolcuyla da birlikte çalışmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X