Bursaspor’da kritik bekleyiş!

Bursaspor pazar günkü karşılaşmayı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek isteyen yeşil beyazlı ekipte teknik heyet ve futbolcular Afyon’dan zaferle döneceklerine inanıyor.

Bursaspor’da kritik bekleyiş!

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zor günleri bir türlü atlayamayan ve 3 puanının silinmesiyle daha da dibe çöken Bursaspor’da, ligin 17. haftasında pazar günü deplasmanda oynanacak Hes İlaç Afyonspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlı ekip, dünkü çalışmasını olumsuz hava koşulları nedeniyle sahada yapamazken salonda kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

UMUT IŞIĞI YAKMIŞTI

Ligde 5 maçtır kazanamayan ancak geçtiğimiz hafta Bursa’da lider Esenler Erokspor karşısında gösterdiği performansla umut ışığı yakan yeşil beyazlı futbolcular, Afyon deplasmanından 3 puanla dönerek galibiyet hasretine son vermek ve çıkışa geçmek istiyor. Hali hazırda 14 puanla 14. basamakta yer alan Bursaspor’un Tahkim’e yapılacak itirazlar nedeniyle henüz resmi olarak 3 puanı silinmedi.

3 MAÇ KALDI

Tahkim Kurulu’nun itirazı kabul etmemesi halinde küme düşme hattına gerileyecek yeşil beyazlı ekip, Afyonspor maçıyla birlikte ilk yarıda kalan üç maçta da en iyi sonuçları alarak devre arasına düşme hattının üzerinde girmek istiyor. Bursaspor, Afyonspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra 16 Aralık Cumartesi günü Diyarberkirspor’u konuk edecek. İlk yarının son maçında ise 24 Aralık Pazar günü Vanspor FK deplasmanına çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X