Timsah 5 gol ile güldü

Bursaspor, bugün Özlüce Tesisleri’nde Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad ile antrenman maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Bursaspor’un 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Timsah 5 gol ile güldü

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 3.haftasında Ülker Stadı’nda oynayacak Fenerbahçe maçının hazırlıkları kapsamında bugün Özlüce Tesisleri’nde Suudi Arabistan ekibi Al Ittıhad ile antrenman maçı yaptı.

Karşılaşma Bursaspor’un 5-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bursaspor’un golleri Batalla, Faty, Amaar Ali (KK), Aziz Behich ve İsmail Can Çavuşluk’tan geldi. Rakip Al Ittihad’ın tek golü ise Abdurrahman Kamel’den geldi.

Özlüce Tesisleri’nde oynanan müsabaka saat 19.00’da başladı.


Milli Takımlardan bugün dönen oyunculardan Harun Tekin ve Tomas Necid’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz, Serdar Kurtuluş ve Furkan Özçal’da müsabakada forma giyemedi.

Karşılaşmanın devre arası Teleferik A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı, İkinci Başkan Ali Ademoğlu, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Al Ittıhad Teknik Direktörü Jose Luis Pando’ya plaket takdim etti.

Karşılaşmada başka gol olmayınca, müsabaka Bursaspor’un 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Maç Metre

Saha: Özlüce Tesisleri

Hakemler: Sezai Esen, Nurdan Temel, Çağdaş Barış Dinlendi                                    

Bursaspor: Mert Günok (Dk.63 Ataberk(, Erdem Özgenç, Tomas Sivok (Dk.63 Ertuğrul), İsmail Konuk (Dk.63 Sane), Aziz Behich (Dk.63 Bünyamin), Merter Yüce (Dk.54 Şamil Çınaz), Ricardo Faty (Dk.63 Jorquera), Sercan Yıldırım (Dk.46 Mert Örnek), Pablo Batalla (Dk.63 Bilal), Josua John, Kubilay Kanatsızkuş (Dk.63 İsmail Can)

Al Ittıhad: Hani Mohammad, Adnan Ibrahin, Abdulrahman Kamel, Alebrahim Fahade, Rolland Carlos, Motaz Othman, Mahmoud Soliman, Badr Jamil, Sultan Ahmed, Amaar Ali, Awadh Ali

Goller: Dk.6 Pablo Batalla, Dk.10 Ricardo Faty, Dk.24 Amaar Ali (KK), Dk.47 Aziz Behich , DK.76 İsmail Can (Bursaspor), Dk.62 Abdulrahman Kamel (Al Ittıhad)

Sarı Kart: Dk.68 Abdurrahman Kamel (Al Ittıhad) 

MAÇTAN NOTLAR


Timsah Arena olmadı rota Özlüce’ye döndü

Bursaspor ve Al Ittıhad arasındaki karşılaşmanın daha önce Timsah Arena’da oynanacağı açıklanmıştı.


Uluslararası bir mücadele olduğu için Bursaspor’un gerek TFF’den gerekse UEFA’dan izin aldığı ancak Suudi Arabistan temsilcisinin gerekli işlemleri yapamamasından dolayı mücadele Özlüce Tesisleri’nde oynadı. 

Taraftar yalnız bırakmadı

Karşılaşmadan birkaç saat önce maç yeri değişmesine rağmen Bursasporlu taraftarlar mücadeleye büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık bin kadar yeşil beyazlı sevdalısı 90 dakikayı pür dikkat takip etti. Taraftarlar, Başakşehir maçında tepki gören Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na sevgi gösterisinde bulundu. 

Ahmed Mesoud unutulmadı

Karşılaşma öncesi geçtiğimiz günlerde vefat eden Al Ittıhad kulübünün Başkanı Ahmed Mesoud unutulmadı. Bursasporlu taraftarlar açtıkları pankartla baş sağlığı diledi. Suudi Arabistan kulübünün yetkilileri taraftarlara bu anlamlı davranıştan dolayı teşekkür etti. 

Oyun parkı şenlendi

Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nde kurulan oyun parkı yükünü aldı. 7’den 70’e birçok taraftar karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, oyun parkındaki küçük Bursasporluların tablosu görülmeye değerdi. 

Dostluklar pekişti

Bursaspor ve Al Ittıhad karşılaşmasında oldukça güzel görüntüler vardı. Suudi Arabistan kulübünün temsilcileriyle Bursaspor yönetim kurulu üyeleri arasında karşılaşmanın devre arasında plaket takdimi oldu

İsim hakkı Araplara mı gidecek?

Al Ittıhad kulübünün yetkilileri Timsah Arena için Bursasporlu yöneticilerle görüş alışverişinde bulundu. 

Dostluk karşılaşmasında Bursasporlu yöneticiler ile Al Ittıhad kulübünün yetkilileri arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Suudi Arabistan ile ilişkilerinin ilerleyen süreçte daha da gelişmesi için Bursaspor’u bu ülkeye davet eden yetkililer Timsah Arena’nın isim hakkı için yeşil beyazlı yöneticilerle bilgi alışverişinde bulundular. Al Ittıhad kulübünün Bursa’ya gelmesinde büyük rol oynayan temsilciler de Timsah Arena’nın isim hakkı için ülkenin zenginleriyle görüşüceklerini belirttiler. Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, reklam konusunda kendilerine umut veren açıklamalar yapıldığı ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X