Timsah affetmedi; son anda fişi çekti!

Frutti Extra Bursaspor, İzmir’de zirve takipçisi Pınar Karşıyaka’yı Shayok’un son saniye basketiyle mağlup etti ve üst üste 4. galibiyetini almayı başardı.

Timsah affetmedi; son anda fişi çekti!

ING Basketbol Süper Ligi’nde son 3 maçını kazanarak düşme korkusunu tamamen üzerinden atan Frutti Extra Bursaspor, deplasmanda zirve takipçisi Pınar Karşıyaka’yı 85-84 mağlup ederek üst üste 4. maçını kazandı.

Güzel başladığı sezonda ilerleyen haftalarda düşüş sürecine giren ancak son 3 maçtır kazanarak toparlanan yeşil beyazlılar, iddialı rakibi karşısında da istediğini alınca galibiyet serisi devam etti. Ligin ilkyarısında 94-81 mağlup olduğu rakibiyle Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen Potanın Timsahları, ilk çeyreği 20-18 önde kapattı.

ÜSTÜN OYNADI
Karşılaşmanın ikinci periyodun da hücumda etkili bir performans ortaya koyan Frutti Extra Bursaspor, devreyi 47-34 önde tamamladı. Üçüncü çeyreğe de istekli başlayan yeşil beyazlılar, hücumda etkili bir görüntü sergiledi.

Mücadelenin son periyoduna 66-58 önde giren Potanın Timsahları, maçtan da Shayok’un son saniye basketiyle 85-84 galip ayrılmayı başardı.

Frutti Extra Bursaspor, bu sonuçla ligdeki 26. maçında 11. kez sahadan gülerek ayrılmayı bildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X